Buď náš ambasador hasičské obuvi

V dnešní době, kdy bezpečnost a ochrana hrají klíčovou roli, je pro každého hasiče nezbytné mít kvalitní a spolehlivou obuv. A právě teď hledáme vášnivého hasiče, který bude testovat naši obuv.

 

Proč hledáme ambasadora?

Hasičská obuv je klíčovou součástí výbavy každého hasiče. Její kvalita přímo ovlivňuje bezpečnost a pohodlí během náročných zásahů.

Hledáme hasiče s vášní pro bezpečnost, který ocení význam spolehlivé obuvi a zanechá stopu při spolupodílení se na vývoji produktu. Chceme, aby náš ambasador měl možnost testovat a sdílet své skutečné zkušenosti. 

 

Co od tebe očekáváme?

  1. Zkušenost s hasičskou obuví: Očekáváme, že náš ambasador má vlastní zkušenost s hasičskou obuví. 

  2. Konstruktivní zpětná vazba: Používej a testuj naši obuv! Dej nám své hodnocení po třech měsících a po jednom roce. Spolupodílej se na celkovém vývoji produktu a vybuduj s námi silnou českou značku hasičské obuvi ve světě. 

 

Jak se přihlásit?

Pokud máš zájem stát se ambasadorem naší hasičské obuvi, pošli nám krátký e-mail na adresu [ambasador@holik-international.cz] s předmětem "Ambasador hasičské obuvi". V e-mailu nám můžeš napsat něco o sobě, proč by si chtěl být ambasadorem, a jaká je tvoje historie s hasičskou obuví. Uveď adresu, e-mail, telefon a testovací model obuvi. Navštiv naši webovou stránku [https://www.holik-international.cz/produkty/hasici-obuv/] a projev svou oddanost hasičskému povolání nákupem testovací obuvi z řady GII (doporučujeme Zlín GII, Lukov GII a Lesnu GII) s exkluzivní 12% slevou. Jako ambasador budeš moci sdílet slevu s ostatními hasiči a přáteli. Pokud jsi vlastníkem hasičské obuvi značky Holík, přihlaš se.

 

Těšíme se na spolupráci s nadšenými hasiči, kteří sdílí naši vášeň pro bezpečnost a kvalitní hasičskou obuv. S námi budeš mít možnost nejen nosit bezpečnou a kvalitní obuv, ale i šířit povědomí o důležitosti správné obuvi při každém hasičském zásahu.